A mi esküvőnk
2016. április 23. írta: bozselade

A mi esküvőnk

Mindenek előtt el szeretném mesélni, mi motivált arra, hogy elindítsam ezt a blogot.
Megkérték a kezem. Már 2 éve.

menyasszony_koszoruslany.JPG(forrás:http://www.elle.com/fashion/shopping/news/a28681/sarah-jessica-parker-sjp-bridal-collection/)

2 éve mást sem csinálok, csak tervezek fejben: milliószor változott már a koncepció, a helyszín - a vőlegény személye szerencsére nem-,álmodozok, szerelmes zenékre sírom ki a szememet, mert elképzelem, ahogy arra táncolunk az esküvőnkön, böngészem a különböző szolgáltatók referenciáit, árajánlatokat kérek be, vendéglistát írok, ami már egy csomószor átíródott a fejemben.

Közben asszisztálok mások esküvőjéhez is, adok jó tanácsot, segítek a keretbe és elképzelésbe illő esküvői szolgáltató felkutatásában és még sorolhatnám.

Idén eldőlt: a mi esküvőnk jövő áprilisban lesz megtartva. Az elmúlt két évben felhalmozott sok-sok információt kell addig rendszereznem fejben, és lassan rá kell feküdnöm a tényleges tervezésre. 
A kezdeti lépéseket már megtettük: lefoglaltuk A ceremóniamestert, felvettük a kapcsolatot az áhított fotóssal és cinematográfussal, valamint a koreográfussal is.

menyasszony.gif


A célegyenesben érzem magunkat és tudom, azt is, hogy az elkövetkezendő egy év olyan gyorsan fog elillanni, hogy asszony leszek, mire feleszmélek. 

Már alig várom. :)



A bejegyzés trackback címe:

https://utazoltarhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr468657336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása