Tüll, tüll, tüll!
2016. május 08. írta: bozselade

Tüll, tüll, tüll!

Mindannyian ismerjük az érzést: amikor életünk párja megkéri a kezünket/igent mond nekünk, elkezdődik a kőkemény matekozás, hogy mire mennyit kell áldozni az esküvő kapcsán. Ilyenkor sokakban felmerül, melyek azok az igények, amelyekhez ragaszkodik és mik azok, amikből lejjebb tud adni. A legritkább esetben merül fel ilyenkor a menyasszonyi ruha olcsóbbra cserélésének ötlete - pedig egy-egy ruhának a bérlése igen sokba kerülhet, a vásárlásról szót sem ejtve.
Szeretnék mutatni egy variációt azoknak, akik félnek, hogy az esküvői ruhaszalonokon kívül nem találják meg a tökéletes menyasszonyi ruhát. 

A tüllszoknya!

A tüllszoknyával nagyon sok esküvői ruhán találkozhatunk - nem véletlenül. Egyszerre bohókás és sikkes. Formális, mégis laza.
Vehetsz fel térdig, lábszárközépig vagy földig érő tüllszoknyát, egyikkel sem lőhetsz mellé. És tudod, mi a legjobb az egészben? Hogy olyan színű lehet a szoknyád, amilyet csak akarsz.

Varratni -mi több, varrni!- is nagyon könnyen lehet, de az interneten már 2000 HUF (!)-tól rendelhető. Az igazán szépen kivitelezett darabok is megtalálhatóak potom 10000 HUF összeg alatt. 

tull_szoknya_menyasszonyi_ruha.jpg

tull_szoknya_rovid_menyasszonyi_ruha.jpg

Hogy mivel lehet kombinálni?
Gyakorlatilag ennek is csak a képzelet, valamint az esküvő stílusa szabhat határt. Hordhatod egy teljesen egyszerű toppal, sok-sok kiegészítővel feldobva. Tökéletesen mutatsz majd egy ilyen szettben egy bohókás esküvő főszereplőjeként.
Hordhatod csipkés bodyval, vörös rúzzsal, ha a femme fatale vonalra akarsz ráerősíteni.
De ha igazán bátor és stílusos menyasszony vagy, akkor nyugodtan hordd úgy, mint az ügyeletes stílusikon, Olivia Palermo tette saját esküvőjén - egy egyszerű, fehér felsővel és zöld szvetterrel megspékelve.

olivia_palermo_wedding_dress.jpg

Legyen teljesen egyszerű, vagy csipkével és strasszokkal gazdagon díszített; fehér, ekrü, csontszínű vagy akár fekete, a tüllszoknya soha nem megy ki az esküvői divatból, és ezt a leleményes menyasszonyok nagyon jól tudják.
Akár 20,000 HUF-ból kihozható így a menyasszonyi ruha, amit két nap múlva nem kell visszavinned a szalonba - bekaszthatod a szekrényedbe és akár egy-egy alkalomra újból magadra öltheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://utazoltarhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr978696896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása